ξενοδοχείο στο Κρυονέρι

Λίμνη Πλαστήρα

Η Λίμνη Πλαστήρα σχεδόν ισαπέχει από Αθήνα (325 χλμ) και από Θεσσαλονίκη (250 χλμ) και αυτό την κάνει να φτάνεται εύκολα ακόμα και ένα απλό Σαββατοκύριακο.

διαμονή λίμνη πλαστήρα

Διαμονή στη Λίμνη Πλαστήρα

Το ξενοδοχείο Οραμα των απολαύσεων και των αισθήσεων προσφέρει άνετη και συγχρόνως πολυτελή διαμονή σε μεγάλα δωμάτια και σουίτες όλα με τζακι.

youtube video

Ξενοδοχείο στη Λίμνη Πλαστήρα Όραμα

Kαλωσήρθατε στο ξενοδοχείο στη λίμνη Πλαστήρα Όραμα στo xωριό Κρυονέρι της λίμνης Πλαστήρας στον Ν. Καρδίτσας.

Ονειρική όλη η περιοχή γύρω από τη λίμνη και απερίγραπτης ομορφιάς όλες τις εποχές του χρόνου. Το τοπίο είναι ξεχωριστό και προσφέρει ευεξία και γαλήνη όλες τις εποχές του χρόνου ενώ το ξενοδοχείο μας είναι από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη λίμνη Πλαστήρα.

Ο ξενώνας στη λίμνη Πλαστήρα Όραμα, είναι σε απόλυτη αρμονία με το τοπίο της περιοχής. Το ξενοδοχείο είναι κτισμένο ανάμεσα στην κοινότητα Κρυονερίου και Καλύβια Πεζούλας,  μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της λίμνης Πλαστήρα.

Η οικογένεια Κρικέλη έφτιαξε ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια ευχάριστη και συγχρόνως οικονομική διαμονή στη λίμνη Πλαστήρα, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής. Σας περιμένουμε λοιπόν από κοντά για μια διαμονή χαλάρωσης και δραστηριότητας σε ένα από τα πιο όμορφα και μοντέρνα ξενοδοχεία στη λίμνη Πλαστήρα.